Tuoteluettelot ja ladattavat tiedostot 6 tuotetta

Näytetään 1 - 6 / 6 tuotteesta
  • Lataa Led-kuvasto G E27 ja E40 polttimoista klikkaamalla tästä. Jos et löydä sopivaa tuotetta käyttötarkoitukseenne, ota yhteyttä. Teemme laajasti yhteistyötä eri yritysten kanssa ja voimme tarjota suuren valikoiman muitakin malleja. Ota rohkeasti yhteyttä!

  • Olemme rakentaneet suuntaa-antavan säästölaskurin, jolla voi helposti laskea, kuinka paljon tuotteiden takaisinmaksuajan ja niillä tuotettavan säästön. Klikkaa tästä ladataksesi excel-muotoisen säästölaskurin laskelmia varten. Mikäli tarvitset apua laskurin käytössä, ota rohkeasti yhteyttä niin autamme.

  • Olemme teettäneet Oulun yliopistolla mittauspöytäkirjan, jossa on selvitetty Led-polttimoiden virrankulutuksia eri kytkennöillä. Tästä klikkaamalla pääset tutustumaan PDF-muotoiseen dokumenttiin. Mikäli dokumentista herää kysymyksiä niin ottakaa rohkeasti meihin yhteyttä.

  • LED-POLTTIMOIDEN EDUT Led-polttimoista saadaan säästöjen ohella myös paljon muuta etua. Klikkaa tästä dokumenttiin, johon on kerätty joitakin ledivalojen etuja verrattuna perinteisiin polttimoihin

  • Lataa Led-kuvasto K klikkaamalla tästä. Jos et löydä sopivaa tuotetta käyttötarkoitukseenne, ota yhteyttä. Teemme laajasti yhteistyötä eri yritysten kanssa ja voimme tarjota suuren valikoiman muitakin malleja. Ota rohkeasti yhteyttä!

  • Tässä listattuna valaisinmallit, joihin olemme jo löytäneet sopivan led-polttimon. Lataa dokumentti klikkaamalla tästä linkistä. Jos juuri teidän tarvitsemaanne valaisinmallia ei ole tässä listassa, ottakaa rohkeasti yhteyttä niin autamme teitä löytämään sopivan led-polttimon.

Näytetään 1 - 6 / 6 tuotteesta